Over Ons

Live muziek van de beste entertainers en pianisten, dat tot jullie gebracht wordt in een heerlijke, comfortabele en trendy setting. Dat is het concept van ‘Vrienden Van Pianobar’, gevestigd aan de Grutstraat 22 in Doetinchem. Vrienden Van Pianobar heeft een terras aan de voorzijde en loungegedeelte bij de bar zelf.

Vrienden Van Pianobar bevindt zich in het bruisende uitgaanscentrum van Doetinchem. Gezellig borrelen, even een terrasje pakken of een voorproefje nemen op een avondje stappen, het kan allemaal! Elke vrijdag- en zaterdagavond is de bar geopend voor iedereen van 23 jaar en ouder. Onze deuren gaan om 20.00 uur open en is entree mogelijk tot 02.00 uur. Gedurende de avond spelen de artiesten vanaf de ingebouwde piano de sterren van de hemel en dat allemaal live! Daarbij kunnen alle bekende hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 voorbij komen, maar ook de bekende platen van nu passeren de revue.

Mocht je iets te vieren hebben of met een grote groep Vrienden Van Pianobar willen bezoeken? Neem dan contact met ons op via de mail, telefonisch of het contactformulier.

Vrienden van Pianobar

tour1Impressie ‘Vrienden Van Pianobar’